Besök en tandläkare i Alby

Alla behöver en tandläkare med jämna mellanrum. Med rätt skötsel blir dina tänder snyggare och din munhälsa bättre. Boka tid hos en tandläkare i Alby idag.

Dina tänder är viktiga. När de går sönder eller gör ont fungerar livet inte alls. Att kunna tugga på rätt sätt och att slippa ha ont är viktigt för att må bra och för livskvaliteten. Hos tandläkaren får du hjälp med både akuta problem och med att ta hand om tänderna på rätt sätt i vardagen.

En bra tandvårdsrutin startar alltid i hemmet. Ingen tandläkare eller tandhygienist finns tillhanda för att se till att du borstar tänderna och använder tandtråd på rätt sätt. Det är ditt eget ansvar. Men det räcker inte med att sköta tänderna på hemmaplan. Hos tandläkaren finns andra hjälpmedel för att hitta och åtgärda problem.

Tandläkare för alla

Någon gång varje år bör man besöka tandläkaren. De kontrollerar att dina tänder inte har problem med karies eller annat. Man tar röntgenbilder för att hitta eventuella dolda problem. Hittar man inga fel behöver du inte återkomma förrän nästa år. Eller om du får problem.

Ibland är det mer bråttom. Man kan råka ut för olyckor och i samband med dessa skada en eller flera tänder. Att cykla omkull eller bara snubbla kan göra att man slår ut en tand – och det gör ont. Då är det tur att det finns en bra tandläkare i Alby att vända sig till. En akuttid behövs om man ska kunna få snabb hjälp med smärtlindring och annat. Vill du ha vitare och jämnare tänder? Prata med tandläkaren.

9 Jan 2023