Tandläkare i Norrköping ger dig professionell tandvård

Starka, fina tänder vill vi alla ha. Det är viktigt att ha en god tandhälsa och det kan du få genom att besöka en tandläkare i Norrköping. Du får bra service av erfaren och välutbildad personal.

Dina tänder behöver god vård och omsorg för att hålla sig friska och starka. Det mesta kan du sköta på egen hand med regelbunden tandborstning med mera. Du kan även hålla ditt sockerintag på en lämplig nivå för att minska risken för hål i tänderna. Men ett besök hos en tandläkare med jämna mellanrum är en god idé. Tandläkaren kan se över din munhälsa och kontrollera om det behövs någon vidare behandling. Du kan även gå till en tandhygienist som hjälper dig med förebyggande tandvård. På så sätt kan du undvika plack och karies i framtiden. En tandläkare kan även sätta fast ett tandsmycke på tanden om du önskar det.

Vid akuta tandbesvär bör du uppsöka en tandläkare omgående

Ibland händer det att du får akut tandvärk eller en tandskada och då ska du inte vänta med att kontakta en tandläkare. Du bör boka en akuttid hos en tandläkarmottagning omgående så du får hjälp och behandling. Tandskador och utslagna tänder förekommer rätt ofta vid sporter som ishockey, fallolyckor och under slagsmål. Om du plötsligt får en svår smärta i en tand brukar orsaken nästan alltid vara att det är ett hål i tanden. Boka en tid hos en tandläkare som erbjuder akutvård så snart du kan så blir du snabbt av med dina besvär. Läs mer om tandläkare på den här hemsidan: https://www.tandlakarnamirum.se/

6 Mar 2022