Det perfekta leendet

Det perfekta leendet är ett påhittat begrepp. Vad som däremot stämmer är att alltför många lider av att ha svårt missfärgade tänder. Skalfasader kan vara ett bra sätt att lösa problemet.

Kanske har du hört ordet tidigare men inte funderat vidare på vad det innebär? Att skaffa skalfasader betyder att du täcker dina tänder med ett ytterst tunt lager av fasader av porslin. Fasaderna sätts på permanent och ska eller kan alltså inte tas av, till exempel till kvällen.

Att ha skalfasader fungerar exakt som att ha vanliga tänder, bara bättre. Du får tänder i normal färg och form och behöver inte bekymra dig om att de ska lossna. Du tuggar och äter som vanligt. Du måste också sköta dem precis som du sköter vanliga tänder, med borstning och annat.

Hur går en behandling till?

Först ska du förstås boka tid hos en klinik. Du bor väl någonstans på Sveriges vackraste del, framsidan? Skalfasaden på tanden Sverige, så att säga? Bra. Hitta en bra tandvårdsklinik som utför skalfasader i Göteborg. Första besöket går ni igenom förutsättningarna och gör en undersökning.

Bestämmer ni er för att gå vidare tas mått på dina tänder och sedan ska fasaderna tillverkas efter dina förutsättningar. De flesta kliniker monterar skalfasader på en slipad yta men du har tur. Denna klinik har en unik teknik som gör att ni hoppar den delen.

Med nymonterade skalfasader ger du dig sedan ut i resten av ditt liv. Glad och självsäker och med ett alldeles äkta och glatt leende.

27 Apr 2021