Tandreglering gör drömmar till verklighet

Det är viktigt att ha en god munhälsa. Men nästan lika viktigt är det att känna sig bekväm med sitt eget leende. Har man sneda tänder hjälper tandreglering till att fixa och jämna ut leendet.

Nu ska vi berätta om Susanna i Karlstad. Hon är en söt tjej med pigga ögon och vackra drag som faller alla i smaken. Hennes skratt är så smittsamt att det kan få alla att skratta med. Men när Susanna själv tittar sig i spegeln kan hon inte låta bli att se en enda sak: hennes tänder som inte sitter som de ska. Eller som hon skulle vilja. Den där hörntanden blir alltid fläckig med läppstift då den envisas med att sticka ut bland de andra. Nej, nu är det nog! Susanna bestämmer sig för att ta första bästa tid hos tandläkaren och skaffa tandställning. Även om man får gå med den där ståltråden i munnen ett bra tag så är det värt det, resonerar hon.

Tandreglering - inte bara för ytliga skäl

Susanna är inte den enda som har gjort ett bra val och kontaktat en klinik för tandreglering i Karlstad. Att vilja visa upp en snygg och prydlig tandrad när man ler och skrattar är inget dåligt. Tandreglering löser en rad olika problem, förutom de av estetiska skäl. När tänderna växer snett, på varandra eller på fel ställe skapar det en rad bieffekter som försvårar både ätande och tal. Känner du att du faller in på beskrivningen kan du snabbt boka in ett tandläkarbesök för undersökning.

16 Mar 2021