Tänk att tandläkare kan åtgärda mer än hål i tänderna

Numera finns det tandläkare som gör mer än bara lagar hål i tänderna. Det finns tandläkare som kan ge dig en Fillerbehandling av läpparna om du så önskar. Om du till exempel är missnöjd med storleken på dina läppar så kanske du vill göra en läppförstoring. Då kan du få en injektion av Filler i läpparna så att du får det utseeende som du önskar.

Många rynkor blir permanenta efter några år

Om du önskar få en behandling av rynkor kring munnen, kan du få Botox som hjälper till att släta ut små, små rynkor som du kanske har kring munnen. Det är ju inte så konstigt om man råkar få sådana rynkor. Rynkor uppstår när man gör miner, när man skratar, gråter, ler eller ser butter ut. All mimik i ansiktet som formar det, slätas ut när man är barn. Då är huden så pass spänstig att huden slätas ut när du inte skrattar, ler eller gråter. Men med tiden och åren som går, sltuar huden vara så där späntig som den var förut. Har man då lett ett antal 1000 gånger, återgår inte huden till sin forna form, utan rynkan sätter sig i ansiktet.

Få Botox mot rynkorna

Har du då flera olika rynkor, till exempel kring munnen, blir det som ett finmaskigt nät kring munnen som kanske inte är så klädsamt. Då kan Botox injektioner just kring munnen vara ett sätt att få tillbaka den släta hyn runt munnen. Och sådant kan en tandläkare hjälpa dig med. Tandläkare läser ju otroligt mycket om muskler och senor i ansiktet. De har kompetensen att ge injektioner på sätt som inte skadar i ansiktet. De har alltid tandsjuksköterskor som också har den rätta kompetensen och vet hur de ska sterilisera alla instrument och redskap som de har på en tandläkarmottagning. Det är därför som injektioner av olika slag gott och väl kan utföras på en tandläkarmottagning.

Gå till tandläkare ska inte kosta skjortan

Det ska inte kosta skjortan att gå till en tandläkare, anser vi. Om det gör det, får vi mycekt sämre tänder och munhälsa. Det gör att vi drar från att gå till tandläkaren, och sådant gör att hälsan i våra tänder och munnar blir sämre. Skulle det vara tvärtom, skulle antagligen hälsan förbättras. Vi har ju sett att tandhälsan har blivit en klassfråga; de som är rika har fina och hälsosamma tänder, medan de som inte har de rätta resurserna inte har samma hälsa i munnen och fler hål i tänderna. Här kan du läsa mer om tandläkare som du kan gå till i Stockholm som har bra och vettiga priser: http://www.tandlakare-stockholm.nu.

19 Nov 2018